Начало За лекари
доц. д-р Иван Щърбанов д.м.
Хематолог, Онколог
Специалист с над 30 години опит
работи с деца
платен преглед
Запази час
МЦ Медкрос/Клон "Стара планина"
София, ул. Стара планина №8-10, ет.1
МЦ Медкрос/Клон "Зайчар"
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/Клон "Стара планина"

София, ул. Стара планина №8-10, ет.1

МЦ Медкрос/Клон "Зайчар"

София, ул. Зайчар 134

Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
АксиомАлианцЕЗОКЖивотозастрахователен ИнститутЕвроинсСългасиеФиХелт(FiHealth)Медико-21ДженералиБулстрад ЖивотБългария ИншурънсДовериеДЗИ
Биография
Доц. д-р Иван Щърбанов, д.м. е специалист педиатър с над 30 годишен клиничен опит в областта на детската онкохематология. Има придобито научно звание „Доцент по педиатрия” и професионални квалификации по Онкология и Клинична хематология.

Доц. д-р Щърбанов е с дългогодишен преподавателски и изследвателски стаж като главен асистент в катедра „Педиатрия” на Медицински университет София.
Към момента е началник на онкологичното отделение в Клиниката по Детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” .

Доц. д-р Щърбанов има множество участия в български и международни конгресии и над 70 публикации, в наши и чужди специализирани издания. Членува в редица професионални сдружения и организации, сред които Българското педиатрично дружество, Българското медицинско сдружение по хематологтия, EFSUMB.

Основен приоритет в лекарската практика на доц. Щърбанов е онкохематологията. В Медицински център "Медкрос", доц. Щърбанов ще консултира пациенти с онкологични и хематологични заболявания.