← Обратно в търсене
Д-р Красимир Марков
Коментари
УНГ
Специалист по уши - нос - гърло с 20 - 25 години опит
работи с НЗОК
с обявена цена
Запазете час
Контакти

МЦ Медкрос, Клон "Зайчар"

София, ул. Зайчар 134

Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
ДЗИДовериеБългария ИншурънсБулстрад ЖивотДженералиМедико-21ФиХелт(FiHealth)СългасиеЕвроинсЖивотозастрахователен ИнститутЕЗОКАлианц
Обща информация
Д-р Красимир Марков има над 20 години опит. Той е специалист по УНГ болести в София, който извършва консултативно-диагностични прегледи и оперативно лечение на проблеми в ушите, носа, гърлото и ларинкса. След дипломирането си работи последователно в УНГ отделение на УМБАЛ "Проф. Д-р Стоян Киркович"- гр.Стара Загора и отделение онко УНГ на "Комплексен онкологичен център - Стара Загора". В момента работи в УНГ клиника на Първа МБАЛ - София и МЦ "Медкрос"- София.
Образование и допълнителни квалификации
Завършва ВМИ- Стара Загора през 1995 г. и придобива специалност Оториноларингология през 2004 г. Има завършени курсове по фониатрия, микроларингохирургия, хирургия на ухо, септоринопластика и пластична хирургия . Основните му интереси са в областта на онкологията. Участва в многобройни национални конгреси и семинари по специалността. Член е на Българския лекарски съюз.
Ценности и мотивация
1. Защо лекар?- "Няма проблем, в който да не се крие някакъв подарък точно за нас самите. Затова и търсим проблемите – защото имаме нужда от техните дарове". Ричард Бах .
2. Водещ принцип в живота?- Личностните и професионалните качества са двете страни на една и съща монета.
3. А в медицината?- Непрекъснато усъвършенстване.
Свободно време
Музика.
Коментари