Начало За лекари
д-р Гергана Гогова
Коментари
Акушер-гинеколог
платен преглед
Запази час
МЦ Медкрос/Клон "Стара планина"
София, ул. Стара планина №8-10, ет.1
МЦ Медкрос/Клон "Зайчар"
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/Клон "Стара планина"

София, ул. Стара планина №8-10, ет.1

МЦ Медкрос/Клон "Зайчар"

София, ул. Зайчар 134

Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
АксиомАлианцЕЗОКЖивотозастрахователен ИнститутЕвроинсСългасиеФиХелт(FiHealth)Медико-21ДженералиБулстрад ЖивотБългария ИншурънсДовериеДЗИ
Биография
Д-р Гергана Гогова завършва медицина към МУ-Пловдив. Взима специалност по Акушерство и гинекология към МУ – София. Преминава редица допълнителни практически курсове и квалификации – колпоскопия и дреструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, диагностична и офис хистероскопия и др. Участва в множество научни форуми и семинари. Била е част от екипа на ПСАГБАЛ “Св. София“ и САГБАЛ“Д-р Щерев“, като последните 3 години е работила в сектора „Проследяване на бременност и раждане“ към болница Щерев.

Нейните професионални интереси са в областта на репродуктивната медицина и стерилитет, гинекологична ендокринология, проследяване на бременност и женска консултация, гинекологична профилактика.
Ценности и мотивация
Защо избрахте да станете лекар?

Никога не съм се замисляла „защо“, просто винаги съм знаела, че това е нещото, с което искам да се занимавам и някак нещата се случиха естествено.

Водещи принципи в живота?

Отговорност към сериозните неща и всеотдайност към любимите.

А в медицината?

Отговорност, постоянство и търпение.

Свободно време:

В свободното си време обичам да съм сред природата, с любимите хора или с книга. Обичам тишината и спокойствието, красивите природни гледки и изкуствата.
Коментари